La màgia de Nacho Diago i l'humor de Josema Yuste en l'Auditori de Torrent ⁣

Dimarts, 24 Mai 2022 10:32 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 54 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

“Playtime” és l'últim espectacle de Nacho Diago, actor i mag que ha actuat en els més prestigiosos festivals de màgia de tota Espanya i actualment presenta i dirigeix el seu programa de màgia “Magnífics” per a Àpunt Mèdia. La seua màgia segueix una línia d'investigació on l'objecte quotidià i comú es transforma per a convertir-se en una cosa màgica i inesperat; en la qual la màgia i l'humor són els dos pilars bàsics per a indagar en la mescla de llenguatges escènics i amb ells transportar al públic a llocs on la imaginació i el joc es converteixen en part d'ells mateixos. Així, en “Playtime”, el punt de partida és un simple foli. Una fulla en blanc esperant ser escrita, dibuixada, doblegada, transformada, mossegada, trencada i recomposta per a passar a ser un poema, un sentiment, una bola de paper... un joguet. Un espectacle pensat per a tota la família on la cerca parteix del teatre d'objecte, el clown, el teatre físic i visual, la música i l'humor. La funció serà el dissabte 28 de maig a les 19 h.

 

En “El aguafiestas”, Serguei (Josema Yuste) és un assassí a sou que s'allotja en un hotel per a poder complir, amb el seu rifle des de la finestra, un dels seus “encàrrecs”. Però la seua tasca es veurà constantment interrompuda per Ramón (Santiago Urrialde), l'hoste de l'habitació contigua, un home molt, però que molt, pesat que pretén suïcidar-se després que la seua dona li haja abandonat. Escrita per Francis Veber, un dels dramaturgs més reconeguts a França i Europa, autor del clàssic de l'humor “La cena de los idiotas”, arriba la nova versió d'aquesta comèdia d'èxit de la mà de Josema Yuste sota la direcció de Marcelo Casas. “El aguafiestas” té en els seus personatges principals i secundaris tot el que moltes comèdies desitjarien tindre: generositat, tendresa, maldat, ingenuïtat, surrealisme, estupidesa aparent i profunditat. “El aguafiestas” reuneix tots els ingredients fonamentals de la comèdia de situació per a crear en l'espectador el gaudi continuat i els riures assegurats durant tota la representació. La funció serà el diumenge 29 de maig a les 19 h.

 

Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 24 Mai 2022 10:34