Prop d'un centenar de joves assisteixen a la II Gala de l'Educació de Caixa Rural Torrent

Dimarts, 24 Mai 2022 14:49 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 30 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Fons Social de Caixa Rural Torrent ha premiat als 5 estudiants amb millors expedients en Batxillerat durant els cursos 2018/2019 i 2019/2020, en el marc de la II Gala de l'Educació, a la qual van assistir prop d'un centenar de joves i professors de diferents centres educatius de la comarca. Cada premiat va rebre 1.200 euros com a ajuda als seus estudis.

 

Durant la presentació, el president de l'entitat, Jesús Monfort, va destacar que “és una satisfacció reprendre la celebració d'aquesta Gala que vam posar en marxa en 2019 i que, per la pandèmia, no havíem pogut celebrar fins ara, per això, en aquesta ocasió, entreguem els premis dels dos últims cursos acadèmics”.

 

Els Premis al Millor Expedient Batxillerat, segons va apuntar, “compleixen la seua sisena edició, cada vegada amb un major nombre de participants, i el seu objectiu és potenciar el valor de l'esforç, el treball i la responsabilitat entre els més joves”.

 

Els premis corresponents al curs 2018/2019 van ser entregats per Jesús Monfort. El primer premi va ser per a Elena Martí Company del col·legi La Puríssima (Torrent) amb una nota mitjana de 9,84, i el segon per a Mar Folgado Grau del col·legi Jules Verne (Torrent) amb una nota mitjana de 9,74.

 

Posteriorment es van entregar els premis del curs 2019/2020 que, en aquesta ocasió, van comptar amb un primer premi doble, atés que dos estudiants van obtindre un 10 de nota mitjana en Batxillerat. El director general de Caixa Rural Torrent, Javier Ruiz, va fer lliurament del premi a Paula Ochando García del col·legi La nostra Senyora del Socors (Benetússer), i Patricia Sáez, regidora d'Educació, a Carla Torrijos González del col·legi Jesús María (València).

 

D'altra banda, Inmaculada Amat, regidora de Seguretat Ciutadana, va entregar el segon premi a Laura María Pons Isidro de l'IES La Marxadella (Torrent), amb una nota mitjana de 9,80.

 

En la seua intervenció, Ruiz va traslladar als premiats i participants “la meua enhorabona per la vostra constància i la vostra tenacitat durant la vostra formació, en aquest cas en Batxillerat, però de ben segur que són unes qualitats que us han acompanyat sempre i que confiem que continuen fent-ho en els vostres nous projectes educatius”.

 

Posteriorment, els assistents van gaudir d'un monòleg de Carlos Guimerá i del sorteig de deu beques per import de 450 euros cadascuna, sent la mà innocent la fallera major infantil de Torrent, Paula Alapont. El sorteig es va realitzar entre els assistents a la Gala que actualment cursen estudis superiors i són socis de l'entitat.

 

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va ser l'encarregat de clausurar la Gala, celebrada en la sala d'actes de Caixa Rural Torrent.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 24 Mai 2022 14:49