Torrent celebra la primera jornada participativa de l'Agenda Urbana 2030 amb la societat civil

Dimecres, 25 Mai 2022 09:31 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dilluns es va celebrar a la Sala Cívica de l’Antic Mercat la primera jornada participativa de l'Agenda Urbana de Torrent amb la societat civil, l'objectiu de la qual era tractar les propostes elaborades pel consistori en la seua anàlisi prèvia en matèria de territori, medi ambient, urbanisme, mobilitat i habitatge. La sessió va comptar amb l'assistència de representants de la Corporació Municipal, tècnics municipals i representants de la Fundació Horta Sud, Arctic, ASIDIT, Tècniques orientals, Falla Cronista, Unió Musical Torrent, Cercle Catòlic i les associacions veïnals de la Marxadella, La Torre i Mas de Don Pedro. En la trobada es van realitzar diverses dinàmiques de grup per a exposar els punts de vista dels participants, destacant especialment les qüestions entorn de la mobilitat i l'àmbit agrícola.

 

Hui prossegueixen les reunions a la Sala Cívica de l’Antic Mercat, amb una sessió que tractarà els temes relatius a l'àmbit social, cultural, educatiu i esportiu, així com el relacionat amb la igualtat. Així mateix, demà tindrà lloc la tercera data d'aquestes jornades participatives, arribant el torn dels assumptes integrats en indústria, comerç, ocupació, governança i transparència.

 

“L'Agenda Urbana Torrent 2030 és el pla estratègic que definirà el futur de la nostra ciutat, per la qual cosa és de vital importància que les organitzacions socials de Torrent ens ajuden a impulsar les accions que ens permeten aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible”, explica el regidor de Règim Interior i Planificació Estratègica, Andrés Campos, qui també remarca que “el camí a seguir conflueix amb l'establit per les directrius europees, nacionals i autonòmiques”.

 

Aquesta estratègia compta amb el finançament dels fons del programa Next Generation del Ministeri de Transport i Mobilitat i s'integra dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 09:33