Folgado (PP Torrent) reclama per tercera vegada un Pla d'Asfaltat per a Calicanto

Dimecres, 25 Mai 2022 09:49 Escrit per  PP Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Partit Popular de Torrent va traslladar el seu despatx municipal dissabte passat a Cimeres de Calicanto, dins de la iniciativa “El Despatx d'Amparo Folgado al Carrer”, on va poder parlar amb els veïns.

 

Els principals problemes que els veïns van traslladar a Folgado són els derivats de la falta d'aigua potable des de l'any 2017 i la situació de l'asfalt a la urbanització.

 

Folgado recorda que “l'any 2018 des del Partit Popular presentem una moció a l'Ajuntament perquè es creara un Pla d'asfaltat per a Calicanto, amb càrrec al romanent de tresoreria de 2017, però Ros va preferir aquest any destinar-lo a la compra de locals sense cap ús posterior, com acostuma”.

 

Ja en 2021, els populars van tornar a reclamar a Jesús Ros un pla d'asfaltat per a Calicanto, doncs, la majoria de carrers es troben sense asfalt, en unes altres ha saltat i només queda grava i altres en les quals la vegetació s'ha apoderat del ferm.

 

“Els veïns de Calicanto estan indignats per pagar impostos i taxes per serveis públics que en realitat mai reben, ja siga aigua potable o asfaltat i així amb tants altres serveis”, afirma Folgado.

 

A més, la portaveu dels populars subratlla que “Ros destinarà 5 milions d'euros a asfaltar l'Avinguda i carrers que no són necessàries, mentre les que necessiten inversions segueixen en l'oblit, com les de Calicanto”. Pel que des del Partit Popular de Torrent, s'insta l'alcalde a crear un Pla d'asfaltat anual de carrers en Calicanto.

 

Quant a l'aigua potable que reclamen els veïns, la portaveu popular va explicar l'aprovat en el Ple municipal del mes de maig, en què, després d'una moció originària del PP, cinc grups municipals es van posar d'acord per a sol·licitar a Aigües de l'Horta, que la tarifa de l'aigua s'ajuste a l'aigua no potable, que reben des de 2017 en els seus habitatges. A més, de constrényer perquè es cree la planta desmitificadora, que permeta a Calicanto disposar de nou d'aigua potable.

 

Informa Nou Horta. PP Torrent

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 09:50