La joventut de Torrent acomiada el curs i dona la benvinguda a l'estiu

Dilluns, 13 Juny 2022 09:47 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 104 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dissabte que ve 18 de juny, l'Ajuntament de Torrent organitza una completa programació orientada a les persones joves del municipi, amb l'objectiu d'acomiadar el curs escolar i donar la benvinguda a l'estiu.

 

Així, a partir de les 10h, el Skate Park de l'avinguda Reina Sofia acollirà la celebració de l'esdeveniment ‘URBNS Torrent’, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb Generalitat Valenciana i la Diputació de València, que comptarà amb diferents proves de skateboarding, parkour, acrobàcies amb patinet, un torneig en línia del videojoc NBA 2k i diversos tallers i activitats, així com l'habilitació d'una àrea infantil. D'altra banda, cal destacar que hi haurà diferents premis per valor de 2.800 euros, que es repartiran entre les diferents competicions. Informació i inscripcions en www.urbansfestival.com .

 

“Volem oferir al públic un esdeveniment esportiu i cultural carregat d'acció, competició i espectacle”, afirma la regidora de Cultura i Esports, Susi Ferrer, qui afig que “també tractem de valorar els espais verds de la ciutat i el fabulós Skate Park del qual disposem, així com enaltir un model de vida saludable i actiu”.

 

Aquest mateix dia a la nit, la música serà la protagonista amb la I edició del Torrent Prom Festival, que tindrà lloc, de 21h a 3h, en l'Àgora de Parc Central. El festival, d'accés lliure i gratuït, està orientat a les persones que s'ha

“Amb aquesta iniciativa volem premiar el treball i l'esforç que les persones joves de Torrent han realitzat durant tot el curs. De manera que l'Àgora de Parc Central siga un punt de trobada amb les seues amistats i coneguts”, explica el regidor de Festes, José Pascual Martínez.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 13 Juny 2022 09:48