Ciutadans reivindica el seu paper clau per a Torrent en aquesta legislatura

Dijous, 16 Juny 2022 13:25 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte ha reivindicat “el seu paper clau per a Torrent” quan es compleixen tres anys de la constitució dels ajuntaments.

 

“En aquest temps hem aconseguit, des de la moderació i el treball constant, donar estabilitat a la nostra ciutat”, ha assegurat l'edil de Cs, al mateix temps que ha advertit que “hem demostrat que la fórmula del Botànic no és necessària”. “A Torrent, els nacionalistes truncaven sistemàticament l'avanç mentre que Cs ha propiciat una governabilitat garantista”, ha destacat.

 

“Treballem centrats per i per a Torrent des del minut un, primer en l'oposició i després des d'aquest pacte que ha permés avançar en actuacions fins ara molt complicades”, ha subratllat Claramonte, qui ha posat com a exemple “els pressupostos, desfasats des de 2016, que no satisfeien les necessitats de la ciutadania ni la transformació en infraestructures importants per a la localitat tan necessàries en aquest segle XXI”.

 

De la mateixa manera, ha concretat, “durant la pandèmia, amb nombroses mesures, hem estat al costat dels hostalers, els autònoms, els empresaris, els mercats no sedentaris i comerciants, els consumidors i les persones més vulnerables”.

 

A més, ha detallat, “s'han aprovat o estan en marxa projectes, sense pujar impostos, com el Pla Ficus amb inversions programades fins a 2025 en millores d'infraestructures i sostenibilitat amb els fons europeus; la primera Brigada Forestal Permanent en El Vedat i el projecte pioner Nescotiger per al control integral del mosquit tigre”.

 

Per tot això, ha declarat l'edil de Cs, “els torrentins i torrentines poden sentir-se tranquils de viure en una ciutat amb estabilitat política i econòmica, gràcies a una coalició de govern amb la nostra formació liberal i després d'haver superat amb esforç i compromís de gestió pública una imprevista pandèmia”. “

 

Finalment, Claramonte s'ha compromés a “continuar treballant amb la mateixa il·lusió per a mantindre el desenvolupament i la prosperitat econòmica pensant a millorar la qualitat de vida dels veïns i en el futur de Torrent”.

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dijous, 16 Juny 2022 13:25