El torrentí Vicent Palacios presenta el seu llibre ‘Quan ho teniem tot per fer’ en l’Antic Mercat

Dijous, 23 Juny 2022 09:13 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 88 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El torrentí Vicent Palacios va presentar a la Sala Cívica de l’Antic Mercat el seu llibre ‘Quan ho teniem tot per fer’, el qual ha sigut editat per l'Institut Alfons el Magnànim i inclòs en la seua col·lecció Moment Memorialística, que inclou destacades obres testimonials tant d'autors valencians com d'uns altres del territori espanyol i l'estranger.

 

L'acte va estar presentat pel director de Moment Memorialística, Xavier Serra, qui va estar acompanyat per l'alcalde Jesús Ros i representants de la Corporació Municipal. L'alcalde Jesús Ros va voler dedicar unes paraules a Vicent Palacios, reivindicant la seua figura com a “referent del valencianisme de cor, democràtic i plural”.

 

Així, aquestes memòries narren els esdeveniments ocorreguts entre la dècada dels 60 i l'inici dels 80, incidint en les mobilitzacions culturals que es van succeir contra la repressió franquista i la posterior coacció de l'extrema dreta després de la mort del dictador, així com els obstacles que va haver d'eludir el nacionalisme valencià per a iniciar un procés de transformació modernitzadora del país.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 23 Juny 2022 09:14