El III Torneig Internacional d'Escacs ‘València, Bressol dels Escacs’ arriba a la ciutat de Torrent

Dijous, 30 Juny 2022 10:32 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 62 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, la ciutat de Torrent serà l'escenari del III Torneig Internacional ‘València, Bressol dels Escacs’, la competició impulsada per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent, que tindrà lloc de l'11 al 17 de juliol a la Sala Cívica de l’Antic Mercat. Allí es donaran cita al voltant de 160 participants, inclòs mitja dotzena de grans mestres (el rang més elevat d'aquesta disciplina) i competidors locals, que tindran l'oportunitat de mesurar-se amb grans referents del panorama internacional i optar als 10.000 euros dels diferents premis.

 

“Amb la celebració d'aquest esdeveniment tornem a situar a Torrent com un lloc de referència dels escacs en l'àmbit mundial, atraient a jugadors internacionals de renom i fomentant el creixement de la disciplina en el nostre territori”, destaca la regidora d'Esport, Susi Ferrer. Per part seua, el director esportiu i de comunicació de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Luis Barona, remarca que “és un honor tornar a celebrar aquest torneig a la ciutat de Torrent”.

 

Cal destacar que, a diferència de l'any passat, aquesta edició estarà oberta al públic i comptarà amb un aforament d'entre 40 i 50 persones. Igualment, els taulers electrònics permetran al públic seguir la competició a través d'internet, per a aquelles persones interessades que no puguen acudir presencialment.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dijous, 30 Juny 2022 10:34