Anna Mora Miquel i Lorena González Andreu, Falleres Majors de Torrent 2023

Dilluns, 11 Juliol 2022 15:58 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Àgora de Parc Central va vibrar dissabte passat a la nit amb l'elecció de les màximes representants falleres de Torrent l'any 2023. Un acte carregat d'emoció i sentiment en el qual, Anna Mora Miquel, de la falla La Plaça, i Lorena González Andreu, també de la falla La Plaça, van ser triades Fallera Major i Fallera Major Infantil de Torrent respectivament.

 

La vetlada es va iniciar amb la recepció de les Corts d'Honor i Falleres Majors de 2022, Sara Garrigues Royo i Paula Alapont Moreno, els qui van rebre de mans de l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martínez, les insígnies de la ciutat. Tot seguit, Sara i Paula van oferir unes paraules al públic, mostrant el seu agraïment a totes les persones que els han brindat el seu suport durant aquest intens any d'activitats falleres, el qual guardaren sempre en la seua memòria.

 

A continuació, es van presentar les 18 candidates a Falleres Majors -9 majors i 9 infantils-, iniciant, així, el nou cicle faller. Una vegada finalitzat la desfilada de les candidates, va arribar el moment més esperat de la nit, quan l'alcalde Jesús Ros va rebre els sobres del jurat i va revelar els noms de les triades, que van rebre la notícia amb llàgrimes d'emoció i alegria en veure complit el seu somni. Després del seu nomenament, l'alcalde va voler felicitar a Anna i Lorena, desitjant-los “un gran any en companyia de les seues Corts d'Honor, que segur estarà carregat de moments molt especials i emocionants per a recordar tota la vida”.

 

Així, la Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent 2023, Anna Mora Miquel, està conformada per Mª Consuelo Haba Fernández de la falla Carrer Toledo; Cristina Barreda Villafranca de la falla Sants Patrons; Ana Ortiz Bono de la falla Plaça Sant Roc-Gómez Ferrer; Noelia Herrero Fargallo de la falla Pare Méndez; Eva María Montero Carretero de la falla Barri Sant Gregori; Olaya Laorden Perea de la falla Zaragoza Parc Central; Noelia González Talavera de la falla Segon Tram Avinguda; i Esther Muñoz Giménez de la falla Lope de Rueda i Verge del Puig.

 

Per la seua part, la Cort d'Honor que acompanyarà a la Fallera Major Infantil 2022, Lorena González Andreu, està formada per Claudia Gascón López de la falla Avinguda; Neus Pallardó García de la falla Sedaví; Lucía Martínez Caballer de la falla Carrer Toledo; Mª del Loreto Coronado Furio de la falla Ramón y Cajal; Sofía Església Martínez de la falla Sants Patrons; Lucía Lillo Santamatilde de la falla Nicolau Andreu; Sarah Moraga Ortiz de la falla Segon Tram Avinguda; i Valeria Cabrera Ovalle de la falla Lope de Rueda i Verge del Puig.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dilluns, 11 Juliol 2022 15:59