El CIJ de Torrent ofereix cursos de formació durant el mes d'agost

Dilluns, 08 Agost 2022 09:35 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 138 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre d'Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix durant el mes d'agost diferents cursos de formació per a joves, amb l'objectiu de contribuir a ampliar els seus coneixements i habilitats d'una forma amena i divertida. Així, els i les joves empadronades a Torrent, tenen a la seua disposició tres tallers entre els quals triar: ‘Italià per a començar’, ‘Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar’ i ‘Anglés conversa nivell B1’.

 

Italià per a començar
Aquest curs ofereix interessants activitats per a aprendre les nocions bàsiques de l'idioma: pronunciació, vocabulari elemental, expressions quotidianes, fer o respondre preguntes sobre temàtiques bàsiques, etc. Així, en horari de 10 a 12h i per un preu de 19’5 euros, els i les participants podran participar en les sessions d'introducció a l'italià que tindran lloc els dies 5, 8, 10, 12, 17, 19, 22, 24, 26 i 29 d'agost en les instal·lacions de l'Edifici Metre. En aquest aspecte, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

 

Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar
Aquesta formació, que compta amb el certificat de l'Escola d'Animadors/as Juvenils EOAJ-ABAST homologada per l'IVAJ, té com a objectiu l'aprenentatge de nouss recursos d'animació específics per a dinamitzar l'horari de menjador escolar, incidint en la planificació de l'activitat diària, el tractament de trastorns relacionats amb l'alimentació, activitats soci educatives, nocions sobre alimentació equilibrada i hàbits d'higiene. D'aquesta manera, per un preu de 13 euros, els i les participants podran gaudir de 15 hores de formació, que tindran en 5 sessions consecutives el 22 al 26 d'agost. Igualment, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

 

Anglés conversacional nivell B1
Aquest curs ofereix l'oportunitat de practicar i reforçar l'anglés oralment, amb el requeriment de tindre prèviament un nivell de B1. Així, s'estableixen dos torns, tots dos amb un preu de 7’8 euros, en horari de 10 a 12h: el primer els dies 9, 16, 23 i 30 d'agost; mentre que el segon tindrà lloc els dies 4, 11, 18 i 25 d'agost i l'1 de setembre. Igual que en els dos anteriors cursos, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dilluns, 08 Agost 2022 09:37