L'associacionisme torrentí es dona cita en la plaça de la Unió Musical per a celebrar la XVIII Trobada d'Associacions Ciutadanes

Dimarts, 27 Setembre 2022 09:56 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Federació d'Associacions Ciutadanes (FAC), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torrent, va organitzar dissabte passat la XVIII Trobada d'Associacions Ciutadanes de Torrent en la plaça de la Unió Musical, on es van reunir les principals associacions del municipi per a donar a conéixer a la ciutadania les activitats que duen a terme i oferir diversos tallers, jocs i animacions infantils.

 

“Estem molt contents pel bon acolliment que ha tingut la trobada, amb una alta participació dels veïns i veïnes de Torrent en aquesta gran festa de l'associacionisme torrentí”, destaca el regidor de Participació Ciutadana, José Pascual Martínez.

 

Així, al llarg del dia, els i les assistents van poder gaudir en la mateixa plaça d'una variada programació per a tots els públics, amb recitals de poesia i micro obert, exhibicions de dansa i esport, una demostració dels guies canins de la Policia Local de Torrent, l'actuació dels xics i xiques d'ADISTO i una masterclass de sevillanes, que va concloure amb un sopar de germanor per a totes les persones assistents. A més, durant tota la jornada va estar habilitat un estand per a realitzar donacions d'aliments no peribles al Punt d'Aliments.

 

En aquesta edició participaren les següents associacions: ARTIC, URE, AFEM, ADAT, Solidaritat Torrent, A.C.C. Rociero Andaluz, ASIDIT, Torrent D’Art, Neurodes, Trinquet de Torrent, Cruz Roja Torrent, A.VV. El Vedat, ADISTO, San Cayetano, Torrent de Paraules, A. Española Contra el Cáncer, Patinar x Torrent, A.VV. Nicolas Andreu, Técnicas Orientales, Unión Extremeña Torrent, Centro El Quijote, Acción Animalista de Torrent, Fundación María Auxiliadora, Corazones Abiertos, Astro-Torrent, Club ITVECA de Torrent i Natura y Cultura.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 27 Setembre 2022 09:57