Comencen les obres a Torrent de la nova rotonda situada en l’encreuament dels carrers Lepant, Cànters, Palleter i Vicente Puig

Dijous, 29 Setembre 2022 15:19 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 110 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres de la nova rotonda situada en la intersecció dels carrers Lepant, Cànters, Palleter i Vicente Puig, que permetrà la pacificació del trànsit i comportarà una major seguretat per als veïns i veïnes en la zona. Així mateix, la renovació d’aquest espai habilitarà la instal·lació d’una nova marquesina per a la línia de bus València-Torrent-Vedat, amb millor visibilitat i accessibilitat per als usuaris.

 

“L’objectiu d’aquesta intervenció és millorar la circulació del trànsit i la seguretat viària en aquesta intersecció, la qual cosa repercutirà de manera positiva en la vida dels veïns i veïnes de la zona”, destaca la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat. L’edil també explica que “en el centre de la rotonda es plantarà una garrofera, recordant així les garroferes, ametlers i vinyes que anteriorment s’emplaçaven en aquest lloc”.

 

Aquesta actuació, emmarcada en l’estratègia d’impuls urbà del ‘Pla de Foment d’Infraestructures Cíviques Urbanes i Sostenibles (FICUS)’, compta amb una inversió de 126.600 euros i té un termini d’execució estimat de 3 mesos.

 

Informa Nou Horta. Torrent

 

Modificat el Dijous, 29 Setembre 2022 15:21