El Consell de Persones Majors de Torrent aprova la programació d’activitats per al segon semestre de 2022

Dijous, 29 Setembre 2022 15:22 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre de Majors Verge de l’Olivar va acollir ahir a la vesprada la sessió ordinària del Consell de Persones Majors de Torrent. En aquesta reunió es va aprovar la programació d’activitats per a majors del segon semestre de 2022, que inclou una aula de formació permanent i taller de lectura-escriptura, una aula d’informàtica i TICS, tallers ocupacionals de plàstica i manualitats, gimnàstica de manteniment, programes d’activitat física i salut, una aula d’estimulació cognitiva, un taller de psicomotricitat i teatre terapèutic, el programa de rutes saludables ‘Torrent en forma’, cinefòrums, un variat cicle de tertúlies i el grup de teatre ‘Majors a escena’.

 

“Les nostres persones majors té una gran importància dins del municipi i tenen ganes de demostrar que encara tenen molt a dir. Per això treballem per a dissenyar línies d’actuació que responguen a les seues necessitats i reivindicacions”, explica el regidor d’Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo.

 

En aquest sentit, dins del programa d'‘Envelliment actiu per a l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible’, ahir al matí es va celebrar en el Centre de Majors Verge de l’Olivar una sessió de danses africanes amb la col·laboració de La Lluna d’Àfrica; mentre que a la vesprada va tenir lloc el segon taller intergeneracional ‘Gustos i Orígens’, que va reunir les persones majors i joves de la ciutat per a compartir experiències.

 

Informa Nou Horta. Torrent