Marta Bermell Morera, nova Musa de la Música 2022

Dilluns, 03 Octubre 2022 16:26 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Auditori de Torrent va ser testimoni ahir de l’exaltació de Marta Bermell Morera com a nova Musa de la Música de la Unió Musical de Torrent (UMT) en l’any 2022, en un acte familiar i emotiu en el qual va estar abrigallada per amics i familiars, així com els seus mantenidors Verónica Bermell i Pablo Pradillo.

 

L’acte va començar amb un homenatge a la Musa de la Música 2020, María Caballer Sanchís, qui ha representat a la UMT en els actes celebrats durant els dos últims exercicis. Instants després, María Caballer va passar el testimoni d’aquest regnat a Marta Bermell, fent lliurament de la banda que l’acredita com a nova Musa de la Música.

 

Tot seguit, l’alcalde Jesús Ros va dedicar unes paraules a María, felicitant-la pel seu regnat, i a Marta, a qui li va donar la mà per a iniciar aquesta nova i il·lusionant etapa. Una vegada finalitzat el discurs, l’alcalde va fer lliurament a Marta Bermell de la insígnia representativa que lluirà la Musa en els diferents actes. Per part seua, el president de la UMT, Pepe Plaza, li va fer lliurament d’un quadre commemoratiu del seu regnat i la va felicitar pel seu nomenament, desitjant-li la millor sort per a enguany.

 

Seguidament, en commemoració del 50a aniversari de la Unió Musical Torrent, les Muses de la Música dels anys anteriors van pujar a l’escenari per a rebre un reconeixement i homenatge per la seua aportació a la insigne història de l’entitat. I, com a colofó, l’Orquestra de la Unió Musical Torrent, dirigida per Rafael Ortí, va tancar l’acte amb un concert en el qual van interpretar Gènesi de Rossano Galant, Academic Festival Overture Op.80 de Johannes Brahms amb Louis Bergonzi i de la Sinfonia Incompleta de Franz Schubert.

 

Informa Nou Horta. Torrent