Els veïns i veïnes de Torrent es reuneixen en la plaça de l’Església per a celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors

Dimarts, 04 Octubre 2022 15:54 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors, celebrat dissabte passat 1 d’octubre, els veïns i veïnes de Torrent es van congregar ahir a la vesprada en la plaça de l’Església per a participar en les activitats organitzades per l’Ajuntament, l’objectiu del qual era valorar la figura i la importància de les persones majors en la nostra societat.

 

La vetlada va començar amb la lectura del manifest del Dia Internacional de les Persones Majors, en defensa dels drets d’aquest col·lectiu i la seua contribució a la societat. Tot seguit, es va procedir al nomenament d’Amparo Cruz i Alfonso Sánchez com a Defensors dels Majors, càrrec que ostentaran durant tot l’any, en representació de les persones majors en els diferents actes que se celebren en el municipi. I, com a colofó, els i les assistents van gaudir del concert A. M. ‘Els Majors de L’Horta Sud’ i un berenar per a tots.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 04 Octubre 2022 15:55