La Casa de la Dona de Torrent presenta el programa d’activitats per a l’últim trimestre de 2022

Dimarts, 04 Octubre 2022 16:02 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 101 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Casa de la Dona de Torrent presenta la seua programació d’activitats per a l’últim trimestre de 2022, amb una àmplia oferta de tallers i xarrades per a totes les edats, que s’orienten a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

 

“Des de Casa de la Dona continuem treballant per a oferir una programació dinàmica i encallada, que fomente la participació de les dones, la nostra creativitat i la nostra autoestima. De manera que puguem aconseguir una societat igualitària en tots els aspectes”, explica la regidora d’Igualtat, Marina Olivares.

 

Les activitats, que es desenvoluparan durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, s’agrupen en tres grans blocs: ‘Cossos diversos i valents’, dirigit essencialment a la pràctica d’exercicis físics com a ioga, pilates o danses orientals; ‘Formant-se i transformant’, conformat per tallers creatius de lectura, dibuix o fotografia, entre altres; i ‘Empoderades’, amb xarrades i cursets sobre feminisme i autoestima.

 

A més, cal afegir altres activitats gratuïtes com el ‘Cinema violeta’, un cinema fòrum mensual dedicat a la reflexió sobre les relacions de gènere, i ‘Elles compten, diàlegs per la igualtat’, un espai de trobada i diàleg quinzenal per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conéixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere. Cal destacar que les dates i horaris de totes dues activitats s’anunciaran pròximament a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Casa de la Dona.

 

La inscripció per a totes aquestes activitats estarà oberta a partir del pròxim dijous 6 d’octubre, a través del portal d’inscripcions de la web municipal (www.torrent.es), o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’Ajuntament de Torrent. Mentre que les activitats començaran el pròxim dilluns 10 d’octubre.

 

La programació completa per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l’Ajuntament.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 04 Octubre 2022 16:03