Les dones de Torrent marxen contra la violència de gènere

Divendres, 25 Novembre 2022 09:31 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 41 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La campanya ‘Torrent alça la veu contra la violència de gènere’ va arribar despús-ahir al seu equador amb la celebració del taller pràctic de microperformance ‘Reflexió artística sobre la violència del llenguatge contra les dones’ i la performance ‘El PAM! de cada dia’, a càrrec d'Irene Chuliá i Marta de les Heras, en el Centre d'Informació Juvenil de l'Edifici Metro. El programa de sensibilització impulsat per l'Ajuntament de Torrent va continuar ahir a la vesprada, a les 18:00h a casa de la Dona, amb un cinema fòrum sobre dones i prostitució protagonitzat per la pel·lícula Princesitas’, a manera d'avantsala de la jornada del 25N.

 

“Hui volem fer ressonar la nostra veu, ocupant els espais públics per a donar visibilitat a aquesta problemàtica i reivindicar un esforç col·lectiu general que desemboque en el reforç de les polítiques d'atenció i protecció a les víctimes de violència de gènere”, explica la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, qui també convida a la ciutadania a unir-se a la marxa reivindicativa i a l'homenatge a les víctimes “perquè s'escolte bé el nostre missatge: Ni una més”.

 

Així, la jornada del 25 N donarà principi amb un taller de manualitats, a les 10:30h, en la plaça Bisbe Benlloch. Una vegada finalitzada aquesta activitat, al voltant de les 12:30h, es procedirà a la celebració de l'acte institucional, amb la lectura del manifest en contra de la violència de gènere i el posterior minut de silenci. El colofó als actes en commemoració del ‘Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona’ arribarà a la vesprada, a partir de les 19:00h, quan les dones de Torrent marxaran des de la plaça de la Unió Musical per a alçar la veu contra la violència de gènere i, tot seguit, tindrà lloc el sentit homenatge a les víctimes.

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Divendres, 25 Novembre 2022 11:20