L'esport i la solidaritat s'uneixen en una nova edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent

Dimarts, 13 Desembre 2022 09:10 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 168 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, l'esport i la solidaritat s'uneixen en una nova edició de la Sant Silvestre Solidària de Torrent, la carrera en benefici del punt d'aliments organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb GD Esports, que tornarà a recórrer els carrers de la ciutat el pròxim 28 de desembre. L'eixida de la prova tindrà lloc a les 20:30h des de la porta de l'Ajuntament de Torrent, i comptarà amb un recorregut de 3.080 metres.

 

“Estem encantats de tornar a celebrar de manera presencial la Sant Silvestre Solidària, ja que és un dels esdeveniments esportius més esperats pels nostres veïns i veïnes, que sempre s'han bolcat amb aquesta carrera i han demostrat un compromís i un caràcter solidari admirables. Fent que puguem dir orgullosos que Torrent Viu l’Esport”, explica la regidora d'Esports, Susi Ferrer.

 

D'aquesta manera, aquelles persones que estiguen interessades a participar poden realitzar la inscripció de manera virtual en la pàgina web www.cronorunner.com fins al 18 de desembre, o bé presencialment en l’Antic Mercat del 19 al 23 al desembre. Les 3.000 primeres persones a inscriure's rebran una samarreta i un capell de nadal com a obsequi, mentre que totes les que participen en la prova entraran en el sorteig d'un patinet elèctric. Per a més informació es pot consultar el portal web municipal de l'Ajuntament de Torrent (www.torrent.es) o en la web de la FDM (www.fdmtorrent.com).

 

Informa Nou Horta. Torrent

Modificat el Dimarts, 13 Desembre 2022 09:11