Cs celebra l'aprovació d'uns comptes “continuistes, ambicioses i realistes” per a Torrent

Dimarts, 20 Desembre 2022 13:01 Escrit per  Cs Torrent Publicat en Torrent-VAL Vist 88 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha celebrat l'aprovació dels pressupostos de 2023, que ascendeixen a 65.950.000 euros i que ha titllat de “continuistes, ambiciosos i realistes”.

 

En primer lloc, ha destacat “l'eficient gestió d'aquest equip de govern, que he permés reduir molt el deute”. De fet, ha concretat, “en una dècada hem passat de 60 milions a menys de 30”. “S'ha aconseguit millorant la qualitat de vida dels torrentins i les torrentines, i sense pujar els impostos”, ha assegurat.

 

“Continuem treballant en la mateixa línia, aquests comptes inclouen un full de ruta flexible, projectat al 2022 i compartit per la ciutadania, amb inversions, serveis i actuacions sostenibles, i el Pla Ficus,”, ha explicat, al mateix temps que ha destacat que “s’incrementen les partides socials”.

 

Per contra, ha enlletgit a PP i Vox que “hagen presentat una esmena a la totalitat sense una proposta alternativa”. “Vist el vist, senyors de Vox, Cs ara mateix és més important que mai, ací a Torrent i a Lima”, ha replicat a Vox.

 

Finalment, ha recordat “el desbloqueig dels comptes en 2016 gràcies a Cs”. “Vam fer un pas al capdavant per a fer costat als nostres sectors econòmics locals com són el comerç, els autònoms i pimes en aquells moments tan durs de pandèmia”, ha defensat, alhora que ha asseverat que “amb aquesta mateixa obstinació d'acostar el muscle, continuem treballant per a encarar una segona legislatura”.

 

Informa Nou Horta. Cs Torrent

Modificat el Dimarts, 20 Desembre 2022 13:01