Torrent augmenta la inversió en el servei de gestió de residus i neteja urbana en 1’5 milions d'euros a l'any fins a 2037


Dimecres, 18 Gener 2023 11:06 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El nou contracte tindrà una duració de 14 anys i un import total de 121’4 milions d'euros

 

La partida de neteja urbana s'eleva fins als 7,9 milions d'euros anuals, un 20% més respecte a l'acord actual

 

En el seu ferm compromís per millorar els serveis i prestacions en favor de la ciutadania, l'Ajuntament de Torrent ultima l'adjudicació del nou contracte de gestió de residus i neteja urbana per un període de 14 anys, des de 2023 fins a 2037, i un import de 121’4 milions d'euros, tal com indica el plec de condicions ja aprovat pel consistori.

 

Així ho va anunciar l'alcalde Jesús Ros en la seua habitual trobada amb els mitjans de comunicació: “Continuem treballant per a oferir als nostres veïns i veïnes els millors serveis possibles, i aquest nou contracte és una clara mostra d'això. Hem decidit augmentar la inversió anual en el servei en 1’5 milions d'euros, la qual cosa suposa un 20% d'increment respecte a l'actual, fins a aconseguir els 7’9 milions, amb l'objectiu d'afrontar la renovació dels contenidors, els vehicles i la maquinària, fet que repercutirà directament, i de manera positiva, en la qualitat de vida dels torrentinos i torrentinas”.

 

Per part seua, el regidor de Gestió de Recursos i Modernitat, Andrés Campos, va explicar que “l'extensa duració del contracte, per un període de 14 anys, està motivada pels terminis d'amortització de les millores que implementarem en el servei”. L'edil també va destacar “l'enorme importància d'aquest contracte, ja que és una de les inversions més potents de l'Ajuntament de cara als pròxims anys”.

 

Així mateix, per a complementar l'impuls al servei de gestió de residus i neteja urbana, l'Ajuntament de Torrent llançarà pròximament una campanya de sensibilització amb el propòsit de conscienciar a la ciutadania de la importància de la seua col·laboració en relació al manteniment de la neteja als carrers del municipi.

Modificat el Dimecres, 18 Gener 2023 17:06