Caixa Rural Torrent celebra la 44 edició de les ‘Jornades de Cítrics’

Dimarts, 24 Gener 2023 19:27 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La sala d'actes de Caixa Rural Torrent i el Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta acolliran del 14 al 16 de febrer la 44 edició de les ‘Jornades de Cítrics’, organitzades per l'entitat, en les quals participaran destacats representants del sector agrícola valencià i del cooperativisme.


El dia 14, després de la inauguració a càrrec del president de Caixa Rural Torrent, Jesús Monfort, s'impartirà la primera conferència titulada ‘Digitalització. Palanca de canvi en l'agricultura valenciana’, a càrrec d'Enrique Moltó, professor d'investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA). A continuació Amparo Martínez, tècnic superior del Grup de Reg del Centre per al Desenvolupament de l'Agricultura Sostenible (CDAS), parlarà sobre ‘Eines digitals per a la programació del reg’.


El dimecres 15 de febrer es realitzarà una visita al Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta en la qual el seu director, Carlos Baixauli, abordarà la temàtica dels ‘Cultius alternatius’.


L'últim dia José Vicente Bolinches, tècnic del Servei de Sanitat Vegetal de Silla, parlarà sobre les ‘Estratègies per al control de plagues’. Després de la ponència l'alcalde de Torrent, Juan Jesús Ros, clausurarà les jornades.


Aquesta nova edició conclourà amb un viatge professional a Saragossa que, del 31 de març al 2 d'abril, realitzarà un grup de 50 clients i socis, i que l'entitat ha organitzat amb la finalitat que puguen ampliar coneixements i experiències agrícoles.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 19:27