Folgado: “Amb la confiança dels veïns el 28 de maig en el projecte del PP, Torrent tindrà una Brigada Forestal Permanent”

Dijous, 26 Gener 2023 17:02 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 107 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

“És inadmissible l'estat d'abandó i brutícia del nostre pulmó, del nostre Vedat; no pot ser que la major zona verda de Torrent estiga abarrotada de botelles, papers i desaprofitaments varis”.

 

26 de gener de 2023. La Presidenta del PP de Torrent i candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado, ha visitat diversos punts del Vedat, per a comprovar l'estat de perillositat d'alguns pins per a la integritat de les persones i els seus habitatges, després de les seues denúncies veïnals i el cas omís dels responsables del consistori.

 

En aquesta visita, a més d'evidenciar el risc de caiguda de branques i parts seques d'aquests arbres sobre els veïns, també ha constatat en quina situació es troben els carrers i les zones boscoses del Vedat.

 

Per aquest motiu, ha condemnat l'incivisme i la falta d'higiene d'una minoria, que considera aquesta zona verda com el seu propi escombriaire, però, igualment ha aprofitat per a posar de manifest l'abandó del govern de Ros cap a aquesta zona de Torrent.

 

“És inadmissible l'estat d'abandó i brutícia del nostre pulmó, del nostre Vedat; no pot ser que la major zona verda de Torrent estiga abarrotada de botelles, papers i desaprofitaments varis” ha lamentat la líder popular.

 

Creació de la Brigada Forestal Permanent
D'aquesta manera ha anunciat que, si el PP torna a rebre la confiança dels ciutadans en les eleccions del 28 de maig per a dirigir l'Ajuntament de Torrent, una de les primeres tasques que escometrà serà la creació d'una Brigada Forestal Permanent, tant per al Vedat com per als paratges naturals de la ciutat.


En paraules de la mateixa Folgado, “amb la confiança dels veïns el 28 de maig en el projecte del PP, Torrent tindrà una Brigada Forestal Permanent”.

Modificat el Dijous, 26 Gener 2023 17:02