CS Torrent celebra Sant Blai reivindicant el seu projecte de centre

Dilluns, 06 Febrer 2023 09:48 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Claramonte: “Cs està viu i present, han vingut molt afiliats i dirigents a acompanyar-nos en la nostra festa”


El portaveu de Ciutadans (CS) Torrent, Raúl Claramonte, ha reivindicat “el seu projecte de centre, de sentit comú, que evite els extrems” després del típic esmorzar de Sant Blai que ha compartit amb afiliats de la formació liberal.


En la mateixa línia, Claramonte ha assegurat que “Cs està viu i molt present a Torrent, València i la resta d'Espanya”. “Encara ens queda molta guerra que donar”, ha advertit, al mateix temps que ha defensat “el treball molt seriós que CS està fent a Torrent”.


En aquest sentit, ha explicat, “ens queden uns mesos d'explicar molt clar a la gent tot el que CS ha aconseguit per a Torrent, que és molt a favor de les famílies i els autònoms”.


Finalment, l'edil de la formació liberal ha convidat a tots els torrentins i torrentines a participar en la festa perquè “després de tres anys molt durs de pandèmia Sant Blai torna a ser al carrer i cal gaudir-lo”. A la celebració s'han sumat, entre altres càrrecs del partit liberal, la síndica en Les Corts, Mamen Peris, l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, el secretari d'organització provincial, Jorge Ibáñez, i el secretari autonòmic de Joves CS, Nacho Sánchez.

Modificat el Dilluns, 06 Febrer 2023 11:14