Entrevista a José Vicente Yago Mora, Presidente Junta Central de Hermandades de Semana Santa

Divendres, 31 Març 2023 09:25 Escrit per  Jéssica Medina Publicat en Torrent-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquest any tornem a la normalitat absoluta n’hi ha algun acte que no es va poder fer l’any passat que aquest any canviaria o sí que s’ha fet o es podria fer?

Aquest any es van a fer tots els actes com es feien abans de pandèmia. L’únic que l’any passat no es feu com normalment es feia torna a fer-ho. És la representació del Dimecres Sant de la germandat de les Negacions de Pere. Torna a fer les tres representacions en distints llocs del seu recorregut.

 

Podrem trobar alguna novetat als actes d’aquest any?

No hi haurà cap novetat en la realització dels actes. Continuem treballant des de la Junta Central perquè els actes segueixen en un ritme que la gent que els veu no es cansen. I per al Diumenge de Resurrecció tornarem a fer-ho àgil per quadrar en l’horari per poder retransmetre la missa de resurrecció.

 

S’espera visites d’altres pobles que també viuen la setmana santa o participació durant la setmana en les processons?

Ells visitants que venen a veure les processons són les que viuen als pobles de la rodalia, ja que altres poblacions que tenen actes de setmana santa es queden a les seues festes.

Quantes persones s’espera que visiten Torrent durant la la Setmana o el dia de Diumenge Gloriós?

L’acte culminant de la nostra festa que és l’encontre gloriós, contant els confrares i espectadors, esperem ser unes 10000 persones.

 

Que creu que es podria millorar o canviar o que li agradaria que pensa li falta a la nostra Setmana Santa?

La Setmana Santa sempre està canviant, les germandats treballen any a any a què el seu trasllat hi hagen millores, correccions, perquè en global, tota la setmana santa torrentina siga més atractiva a la gent.