Els majors, una aposta prioritària d'Amparo Folgado

Dijous, 25 Mai 2023 10:09 Escrit per  Publicat en Torrent-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Folgado: “No podem oblidar a la nostra gent gran, els que van donar tot per nosaltres, els que van aconseguir que Torrent siga una Gran Ciutat, perquè ells són el Gran Torrent”

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, ha mostrat de nou el seu compromís, que mantindrà, amb els més majors de la ciutat a partir del 28 de maig ja amb responsabilitats de govern.

Folgado ha vingut desglossant les seues propostes en matèria de tercera edat durant aquesta campanya electoral, que no són unes altres que les que ha exigit al govern de Ros durant els passats anys.

Entre moltes altres destaca la volta del ball al CEAM del carrer Caixa d'Estalvis, l'adequació d'un local més concorde a les necessitats del Centre de Sant Enric i un Centre de Dia públic, per a majors i persones amb diversitat funcional.

En aquest sentit, la candidata popular aposta per retornar-li a aquest sector de població el que mereixen i manté que “no podem oblidar a la nostra gent gran, els que van donar tot per nosaltres, els que van aconseguir que Torrent siga una Gran Ciutat, perquè ells són el Gran Torrent”.


Un Torrent per a totes les edats
La candidata popular ha defensat que, des del PP, “treballarem per una ciutat que siga apropiada a cada ciutadà d'ella, on els més majors tinguen opcions i alternatives per a gaudir del temps lliure que amb tant de treball s'han guanyat, i on els més joves puguen emprendre el seu propi projecte de vida en condicions”.

Els populars afirmen que en el seu programa de govern estan tots els ciutadans de Torrent, sense apostar per uns en detriment d'uns altres, amb polítiques que garantisquen i afavorisquen l'accés a un habitatge, per part dels més joves, sense que siga una càrrega inassumible, que permeten a totes les famílies de Torrent mantindre una òptima qualitat de vida i als més majors accedir a activitats i serveis que milloren la seua vellesa activa.

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 10:27