L’Ajuntament de Turís continua amb el pla intern per la igualtat

Dimarts, 17 Juliol 2018 10:46 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 817 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Turís, dins del pla d'igualtat entre dones i homes, ha fet dues accions per a elaborar el pla intern de la pròpia entitat.  Es tracta de dos tallers de sensibilització per al personal de l'ajuntament, “un pas més cap a la consecució d'una societat més igualitària”, assegura Núria Montero Folgado, Regidora d'Igualtat i Benestar Social .

En estes sessions dirigides al personal de l'entitat “volem fer un primer pas cap a un canvi social, des del tracte diari amb les persones ateses a l'ajuntament. Comunicar-nos des de la igualtat i revisant el llenguatge sexista”, explica la regidora.

L'alcalde, Eugenio Fortaña Fons, ha destacat la importància d'esta formació i assegura que "una vegada aprovat en ple el Pla Municipal d'Igualtat entre dones i homes, s'han fet activitats a nivell de la població infantil i adulta. Ara donem un pas més i impliquem les persones que treballen a l'entitat més pròxima a la ciutadania”. A més, el 10 de juliol es va constituir la comissió d'igualtat.

Per a Núria Montero "una societat que perseguisca la igualtat entre homes i dones serà una societat millor per a totes les persones".

 

Informa Nou Horta. Turís