Gran acceptació del curs per a cuidadors no professionals de persones dependents oferit per l’Ajuntament de Turís

Dilluns, 16 Setembre 2019 14:51 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 744 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la Regidora de Benestar Social, Núria Montero, han participat en l'última sessió del curs que ha organitzat l'Ajuntament amb la col·laboració de la Generalitat per a cuidadors no professionals de persones dependents.

 

Este curset incideix no solament en el fet d'aprendre a cuidar a persones amb dependència sense tindre experiència, sinó també a cuidar-se les mateixes persones que s'encarreguen dels malalts i que suporten una càrrega tant física com psicològica molt gran.

 

Fortaña ha manifestat el seu agraïment a totes les participants "perquè el fet que la gent responga a estes iniciatives són primordials per a comprovar si són d'interés. En este cas estem molt contents per la vostra participació i esperem que vos siga d'utilitat, ja que l'objectiu del curs és que pugueu aplicar en la vostra vida estos coneixements".

 

A més ha destacat "com ha evolucionat el departament de serveis socials a l'ajuntament amb una gran varietat d'oferta formativa i de prestació de serveis molt qualificada i molt més participativa".

 

La Regidora de Benestar social ha incidit en este aspecte: "l'Ajuntament fa un esforç prou important per a poder oferir estes activitats i és una satisfacció veure la resposta per part del veïnat".

 

En finalitzar el curs l’Alcalde i la Regidora han entregat un diploma acreditatiu per part de l’Ajuntament a cadascuna de les participants.

 

 

Informa Nou Horta. Turís