Nou vehicle i acreditacions oficials per a Protecció Civil de Turís

Divendres, 20 Novembre 2020 14:21 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 352 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, acompanyat pel cap de Policia Local, ha efectuat l'entrega de les acreditacions oficials al voluntariat que integra Protecció Civil així com el nomenament oficial del seu cap a la localitat.


Al mateix temps l'ajuntament els ha dotat amb un vehicle per a facilitar la seua llavor i que puguen desenvolupar-la d'una manera més efectiva, en línia amb les necessitats del municipi.


Per a l'alcalde "és important reconéixer la tasca d'este voluntariat Protecció Civil i dotar-la de l'oficialitat que requereix per tal que puga actuar amb autoritat als esdeveniments en què es requereix la seua intervenció".


"Actualment, i a causa de la situació sanitària, la seua col·laboració és especialment important a l'entrada i l'eixida de l'alumnat del CEIP Joaquín Muñoz així com en els dies de mercat ambulant per tal de controlar que es compleix amb la normativa de seguretat", explica Eugenio Fortaña.


"Tanmateix, al llarg de l'any, i en situació de normalitat, la seua presència se sol·licita per al correcte desenvolupament de nombrosos esdeveniments de tota índole".

 

Informa Nou Horta. Turís