El 15 de març finalitza el periode de matrícula de l’escoleta infantil municipal La Trilladora

Dijous, 11 Març 2021 10:54 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 286 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Turís recorda que el termini per la matrícula per a començar en abril finalitza el 15 de març. Es pot recollir i entregar la documentació al mateix centre en horari de 9.00 h a 10.00 h.


En l'escoleta infantil municipal La Trilladora les xiquetes i xiquets del poble compten amb un servei educatiu públic i de qualitat. Disposa d’unes instal·lacions àmplies, amb pati interior per als dies de mal oratge, menjador, i aules amb un lavabo i un espai d'atenció especial a l'alumnat per a cadascuna.


Amb les activitats es treballen conceptes i sensacions amb la gent menuda que els permet distingir les coses. Per exemple, descobreixen la pressió i desperten els sentits amb instruments musicals o fent un suc de taronja; conceptes dins i fora introduint taps en una botella; o enfilar figures amb diferents colors i formes geomètriques.


També dediquen temps a les tasques més habituals de la vida quotidiana a casa aprenent a agafar la pinça per estendre o distribuint els coberts per a guardar-los al seu lloc.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dijous, 11 Març 2021 10:55