L’Ajuntament de Turís i el CEIP Joaquín Muñoz sol·licitaran a conselleria mantenir el nombre d’unitats del centre per al pròxim curs

Dilluns, 19 abril 2021 11:32 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 268 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, i la regidora d’Educació, Isabel Guaita, hi han mantés una reunió amb la directora del CEIP Joaquín Muñoz, Virgínia Sanz, i de l’AMPA, Loles Castelló, per tal d’unificar postures sobre la disminució d’unitats que preveu la conselleria per al curs vinent a conseqüència del descens de les matrícules.


En el transcurs de l’encontre s’ha posat a disposició de l’ajuntament l’informe tècnic elaborat pel centre que avala el manteniment actual de les unitats per tal d’oferir este servei públic essencial amb les màximes garanties d’atenció i qualitat.


El document s’adjuntarà a la petició formal que realitzarà el consistori esta mateixa setmana a la conselleria d’Educació per justificar l’arranjament escolar.


Per altra banda, des de la direcció del Joaquín Muñoz també han manifestat l’agraïment a l’ajuntament per la instal·lació de dos horts escolars al pati del centre. Amb esta iniciativa l’alumnat tindrà la possibilitat de dur a terme activitats relacionades amb el seu entorn més pròxim sense necessitat d’eixir del recinte.


A més de la positiva reforma del Pla Edificant que inclou el nou paviment del pati i un ascensor a l’edifici de dalt, i la reforma dels lavabos i del pavelló cobert a les instal·lacions ubicades al costat del camp de futbol que també comptaran amb un ascensor.

 

Informa Nou Horta. Turís