Turís celebrarà les falles del 16 al 19 de setembre

Dijous, 20 Mai 2021 09:23 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 677 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

"En la reunió que ha mantingut la Junta Local Fallera de Turís amb els presidents de les cinc comissions turisanes (Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Avda. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella) s’ha acordat que les falles de 2021 se celebren del 16 al 19 de setembre.

 

El món faller turisà ha acollit amb molta il·lusió este anunci que, evidentment, estarà condicionat per l’evolució de la situació sanitària originada per la COVID-19.

 

En les pròximes setmanes s’anirà concretant l’organització dels diferents actes que estarà condicionada pel compliment de les mesures de seguretat i prevenció necessàries. La responsabilitat que adquirim en l'àmbit individual i col·lectiu també seran fonamentals per a gaudir de la festa fallera de la millor manera possible.

 

Si tot evoluciona favorablement, podrem viure unes falles ben especials i històriques que contribuiran a la recuperació de la normalitat i de la nostra tradició, i al desenvolupament econòmic del nostre poble i dels sectors més relacionats amb el món de les falles.

 

Així doncs, les falles volen tornar a Turís i, com ja és tradició, ho faran després que tinguen lloc a València."

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dijous, 20 Mai 2021 09:35