L'Associació contra el càncer reconeix l'aportació turisana contra la malaltia

Dilluns, 26 Juliol 2021 10:13 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 388 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El responsable del Departament de Sostenibilitat Econòmica de l’Associació Contra el Càncer de València, Sergio Moreno, ha fet entrega a l’alcalde, Eugenio Fortaña, i a la regidora de Benestar Social i presidenta de la Junta Local, Núria Montero, de dos reconeixements corresponents a la gran tasca duta a terme en l'àmbit local durant les campanyes de 2019 i 2020.


En 2019 es recolliren 16.760 euros, 1.424 euros més que l’any anterior. I en 2020, malgrat la situació de pandèmia i la limitació per organitzar activitats, encara es pogueren recollir 3.450 euros amb cinc mesos de venda de loteria i samarretes.


És d’agrair que es reconega la solidaritat del nostre poble i que la Junta Local Contra el Càncer canalitza tan bé, amb la seua tasca desinteressada, organitzant els diferents esdeveniments de l’any. Tant l’alcalde com la regidora han destacat este aspecte, així com “el fet que a causa de la pandèmia pareix que han quedat encobertes altres malalties que també afecten gran part de la població i contra les quals es du molt de temps lluitant perquè avance la seua investigació”, comenta Eugenio Fortaña.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dilluns, 26 Juliol 2021 10:15