Els Barris de Turís simbolitza el retrobament amb una emotiva gala que constata les ganes de Falles

Dijous, 24 Febrer 2022 10:07 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 245 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Falla Els Barris de Turís va omplir este dissabte el Teatre Ideal de la localitat valenciana en un emotiu acte en el que va renovar les bandes de les seues màximes representants des de 2020, Silvia Torres (Fallera Major), Ainhoa Agustí (Fallera Major Infantil) i Pablo Lashayas (President Infantil), per a sumar un any més al seu pas pel quadre d'honor de la comissió més veterana del municipi.

 

La mare de Pablo, Loli Blasco, va exercir de mantenidora amb un discurs en el qual va destacar les ganes de les tres famílies per reprendre el camí que la pandèmia va truncar setmanes després d'iniciar-se el seu regnat. Un sentiment que el president de la comissió, Iván Torres, va sintetitzar en una frase per a agrair als fallers la seua paciència: “Sou la millor vacuna que podem tenir per a continuar mantenint la il·lusió de les primeres vegades”.

 

Tot això en una gala conduïda per Nuria Ballester i Luis Fortaña que va arrancar amb l'espectacle que el grup de playback havia preparat com a homenatge als diferents musicals que la comissió ha representat al llarg de l'última dècada.

 

Seixanta anys després de la seua fundació i després de l'assaig general que va suposar la celebració de les Falles de setembre, Els Barris avança cap a les festes josefines de Turís, programades del 24 al 27 de març.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dijous, 24 Febrer 2022 10:08