Turís ajorna les falles amb el consens de les comissions falleres per previsió de pluja

Dilluns, 21 Març 2022 09:43 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 225 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En la reunió que han mantingut els presidents de les cinc comissions turisanes (Els Barris, Plaça del Mercat, Placeta del Marqués, Avda. Corts Valencianes i L’Antiga Fontanella) amb l’alcalde i president Nat de Junta Local, Eugenio Fortaña, i Isabel Guaita, Regidora de Cultura i Presidenta Executiva, s’ha acordat que les falles de 2022 ajornen la seua celebració a la setmana del 30 de març al 3 d’abril.

 

La previsió meteorològica ha sigut la desencadenant d’esta decisió que s’ha pres per unanimitat. Totes les informacions conegudes fins al moment anuncien l’arribada de noves borrasques que, a més d’originar abundant pluja al llarg de la setmana, no la descarta tampoc per al cap de setmana en què estava previst celebrar els actes centrals d’estes anhelades falles.

 

Amb esta decisió, falleres i fallers de Turís desitgen que les falles puguen celebrar-se en total plenitud i tranquil·litat, amb la màxima normalitat possible i sense necessitat d’estar pendents d’un oratge que pot obligar a suspendre o ajornar actes o a no celebrar-los amb la vistositat que s’espera.

 

En principi tot el programa d’actes es trasllada amb els mateixos horaris i llocs establerts en el seu moment, però ajustant-se als dies determinats (del 31 de març al 3 d’abril).

 

La Junta Local Fallera desitja que esta decisió repercutisca en una celebració plena, satisfactòria i històrica de les nostres falles i que siga beneficiosa tant per al col·lectiu com per al poble en general.


 

Informa Nou Horta. Turís 

Modificat el Dilluns, 21 Març 2022 09:43