Turís ja viu l’ambient faller

Dijous, 31 Març 2022 17:33 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 442 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les falles de Turís ja estan al carrer. Al llarg del dijous Pepe Badía, en Avda. Corts Valencianes; Vicente Llácer i Vicente Espeleta en Plaça del Mercat; Ramón Lemos en l’Antiga Fontanella; Santaeulalia tematizaciones en Els Barris i Paco Torres i Adrián Ballesteros en Placeta del Marqués, han ocupat ja les seues demarcacions amb la col·laboració de les diferents comissions.


L’ambient de festa ja es respira per tots els cantons, i el fet de saber que no hi haurà pluja pareix que es nota en la cara de falleres i fallers. Esta nit, a partir de les 00.00 h, començaran les albades a la porta de l’ajuntament on es dedicaran els primers versos a la Junta Local. Seguidament es visitaran els cinc Casals on es podran degustar els primers bunyols.


Demà divendres es podrà gaudir dels primers passacarrers que a les 13.00 h confluiran a la Plaça Vicent Ribes on es farà la recepció oficial a l’ajuntament de les màximes representacions de les falles turisanes.


Ja a la vesprada tindran protagonisme els passacarrers de disfresses infantils i a la nit hi haurà correfoc, parada mora i animació musical a tots els casals.


Al web municipal turis.es està tota la informació per a estos dies. Inclús la ubicació dels solars que l’ajuntament ha habilitat com per a aparcament al nucli urbà per tal de facilitar l’estacionament dels visitants.

 

Informa Nou Horta. Turís