Leonor Garcia, Gabriela Lashayas i Alex Infante representaran a Els Barris de Turís en 2023

Dijous, 02 Juny 2022 12:35 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 354 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

La Falla Els Barris de Turís ha nomenat els seus màxims representants per a l'any que ve. El càrrec de Fallera Major recaurà en Leonor Garcia Ballester, just quan es compliran dos dècades des que va regnar com a representant infantil.


Compartirà el quadre d'honor amb Gabriela Lashayas Blasco i Alex Infante Nogueroles, Fallera Major Infantil i President Infantil de 2023.

 

Els tres van signar este dimecres les actes que acrediten els seus respectius càrrecs. Seran ells els qui acompanyen al president de la comissió, Iván Torres, en el seu desè any al capdavant de les festes, que com ja és tradició es celebraran en la localitat valenciana després de Sant Josep.Fa unes setmanes, Santaeulalia Tematitzacions renovava amb Els Barris per sisè any consecutiu. El reconegut taller tornarà a fer doblet, ja que s'encarregarà de realitzar els dos monuments que plantaran en la seua demarcació.

 

De moment, la falla més veterana i nombrosa de Turís prepara la festa amb la qual donarà el tret de eixida a l'estiu el dissabte 2 de juliol. Un esperant esdeveniment que comptarà amb l'actuació d'una coneguda orquestra.

 

Informa Nou Horta. Turís

Modificat el Dijous, 02 Juny 2022 12:36