Gabriela Lashayas i Àlex Infante, proclamats representants infantils 2023 d'Els Barris de Turís

Dijous, 01 Setembre 2022 14:01 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 430 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Falla Els Barris de Turís va proclamar este dissabte als seus màxims representants infantils per a 2023, Gabriela Lashayas i Àlex Infante, en un emotiu acte al que acudiren familiars i amics.

 

El nou President Infantil va assenyalar que afronta el càrrec amb “il·lusió i entusiasme” i amb "l'orgull" de representar a la comissió junt amb la seua amiga Gabriela, a qui fon l’encarregat de proclamar. “Riurem, somiarem i discutirem però, sense dubte, viurem un any especial”, va vaticinar Àlex, abans de lliurar-li el pergamí commemoratiu a la seua companya en el quadre d’honor.

 

“Ara sí que ho puc dir: benvingudes Falles 2023!”, va exclamar la Fallera Major Infantil d’Els Barris per a les pròximes festes josefines, amb un avís especial per a les bunyoleres: “Ja passaré a posar sucre als plats”.En la proclamació també van estar present la Fallera Major de 2023, Leonor García; el president de la comissió, Iván Torres; així como els representants de 2020 a 2022, Silvia Torres, Ainhoa Agustí i Pablo Lashayas.

 

Este últim li va donar un consell a la seua germana menuda, amb l’experiència que el càrrec de president infantil li ha donat al llarg d’estos anys: “Disfruta del moment. La resta ve sol. Hui queda patent que en la nostra família la festa fallera és una tradició i una forma de vida”.

 

Informa Nou Horta. Turís