Leonor García torna a regnar en la Falla Els Barris de Turís dos dècades després

Dimarts, 21 Febrer 2023 14:03 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 86 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'exaltació de la Fallera Major de la comissió més veterana de la localitat marca el compte enrere per a les festes josefines

 

Turís, 16 de febrer de 2023. La Falla Els Barris de Turís va celebrar el dissabte l'exaltació de Leonor García Ballester com a Fallera Major de 2023. Després d'una cercavila amb una participació rècord, el Teatre Ideal de la localitat valenciana es va quedar xicotet per a acollir un emocionant acte en el qual Silvia Torres, màxima representant de la comissió entre 2020 i 2022, va imposar a Leonor la banda que acredita el seu nou càrrec.

 

“El teu somni comença hui. Només espere que tinguie les Falles que et mereixes i tota la felicitat que ens regales cada dia”, li va desitjar el seu pare en una emotiva veu en off abans de pujar a l'escenari, just quan es compleixen vint anys de la seua etapa com a Fallera Major Infantil.

 

Leonor va estar acompanyada en tot moment pel president de la comissió, Iván Torres. Anna Ribes i Laura Ballester, cosina i tia de la protagonista, van exercir com a mantenidores i li van advertir sobre l'efímer del seu regnat: “Les coses importants només passen una vegada en la vida i les vivències són úniques. Per molt que t'esforces mai tornaràs a sentir el mateix, així que gaudeix com mereixes”.

 

Tot això en una presentació conduïda per Beatriz Ibañez, en la que es va reconèixer el treball desinteressat de Juan Mora, Isidoro Pardo i Pepe Leiva, tres membres de la junta directiva. A més, com és habitual, també es va retre homenatge als nou membres de la falla que enguany reben el Bunyol d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants, la més alta distinció que atorga Junta Central Fallera.

 

La traca final la va encendre el grup de playback de la comissió més veterana de Turís que, després de l'acte protocol·lari, va representar una comèdia musical original: ‘Cuando zarpa el amor. Un pas més cap a les festes josefines, que enguany es celebraran en el municipi del 23 al 26 de març. El pròxim diumenge serà el torn dels màxims representants infantils. Gabriela Lashayas i Àlex Infante completaran així el quadre d'honor d’Els Barris per a 2023.

Modificat el Dimarts, 21 Febrer 2023 14:04