La Falla Els Barris de Turís exalta a Gabriela Lashayas i Àlex Infante com a màxims representants infantils

Dilluns, 27 Febrer 2023 10:20 Escrit per  Publicat en Turís-VAL Vist 63 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La comissió completa el seu quadre d'honor per a estes festes en un emotiu acte de presentació

 

Torís, 23 de febrer de 2023. La Falla Els Barris de Turís va tornar a vestir-se de gala el diumenge per a celebrar l'exaltació de Gabriela Lashayas Blasco i Àlex Infante Nogueroles com a Fallera Major Infantil i President Infantil de 2023.

En un Teatre Ideal abarrotat, Ainhoa Agustí i Pablo Lashayas, màxims representants entre 2020 i 2022, es van acomiadar dels seus càrrecs rememorant els bons moments viscuts i la incertesa durant els mesos més durs de la pandèmia.

Aquest últim, germà de la protagonista de la vesprada, va exercir com a mantenidor amb un discurs en el que va destacar com la falla ha estat molt present en la trajectòria vital de Gabriela i Àlex per l'amistat que uneix a les seues mares: “Estàveu destinats a ser els nostres representants. Passegeu amb orgull pels carrers del barri i del poble, recolzats per una gran comissió”.

No va ser l’únic moment familiar. El iaio de Gabriela, membre veterà i molt actiu d’Els Barris, li va dedicar unes paraules abans de que se li imposara la banda que acredita el seu nou càrrec: “Et convertiràs en la reina que eres, la que ens cuida i ens ensenya la il·lusió de la vida. Obri bé els ulls i vola”.

L'acte protocol·lari va estar conduït per Neus Martín i Javi Navarro, i amenitzat pel grup de playback de la comissió, que va tancar la vesprada amb un espectacle musical que va fer les delícies a majors i xicotet.

Després de la presentació de Leonor García com a Fallera Major, Els Barris completa així el seu quadre d'honor per a les festes josefines de Turís, que enguany es celebraran en el municipi del 23 al 26 de març.

Modificat el Dilluns, 27 Febrer 2023 10:20