Comença el compte enrere per al 26 M

Dilluns, 20 Mai 2019 11:36 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 525 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de 4 anys de legislatura, els torrentins tenim l’oportunitat d’elegir qui ens representarà al consistori torrentí, és hora de fer repàs i veure si s’han complit les promeses electorals i si els nostres polítics aproven o faran tasca des de l’oposició.

 

El passat dia 10 començava la campanya electoral amb la pegada de cartells que coincidia tristament en l’anunci de la mort de Rubalcaba, l’exministre i exvicepresident del Govern socialista, un dur colp per als socialistes. Molts dels seus excompanys socialistes el defineixen com el millor cap polític d’Espanya, i com un dels impulsors de la derrota definitiva d’ETA. En aquest número podem trovar el nostre especial on fem balanç de les últimes eleccions generals i autonòmiques per veure que ens mostra el panorama electoral per a aquestes pròximes eleccions, encara que mai se sap. I també compten amb algunes de les propostes electorals d’alguns partits polítics.

 

Per altra banda, cal destacar l’entrevista amb Sergio Alapont, al que podrem veure el pròxim 31 de maig a l’Auditori. I com no, els nostres col·laboradors Zona Pyme que ens parla sobre el màrqueting de continguts, i Martínez Abad, ens parla de lloguer i els consells de Grup Veterinari.