Estrenem nova imatge!

Divendres, 14 Febrer 2020 09:46 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 375 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Este estiu 2020, Nous Tractes complix dotze anys!

 

Dotze anys on els nostres periòdics Nou Horta i Nou Torrentí han anat conformant-se com al principal mitjà de comunicació de la comarca de l’Horta on poder informar-vos de tot allò que ocorre al vostre municipi. Moltes gràcies per elegir-nos!

 

Amb l’entrada del 2020, hem volgut fer un pas més endavant i hem decidit canviar la imatge dels nostres periòdics, així com el disseny i maquetació d’este mateix i el nostre web.

 

Durant els pròxims mesos realitzarem una sèrie de canvis en la nostra maquetació fins a tindre el resultat òptim que desitgem. Mentrestant, ací teniu una xicoteta mostra dels primers resultats, esperem que vos agraden (pàg. 22).

 

A més, en esta edició trobareu un article amb 5 destinacions espanyoles recomanades per a anar de viatge amb la teua parella hui 14 de febrer, Sant Valentí (pàgina 4).

 

Finalment, en el nostre apartat de col·laboradors no vos podeu perdre l’article de Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín i la recomanació literària i recepta gastronòmica de Ginés Vera.

 

Redacció Nou Torrentí