Crisi mundial pel coronavirus

Divendres, 13 Març 2020 09:33 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 266 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

I què podem dir-vos que no sapieu ja. La crisi pel coronavirus està present a totes les parts del món.


Malgrat que les falles ja s’havien iniciat, s’han hagut d’ajornar per la quantitat de persones infectades pel Covid-19 al nostre país.


Per això, en esta ocasió havíem preparat un preciós especial de falles amb entrevistes que hem hagut d’ajornar també per esta mateixa causa, però, hem escrit un xicotet resum amb alguns dels actes fallers torrentins per tal de donar suport i mostrar el nostre més sincer agraïment a totes les comissions falleres de la ciutat (pàg. 12, 14, 16 i 17).


També podreu trobar distintes notícies relacionades amb l’educació, la salut, la tecnologia... Però en especial, volem destacar el text amb les mesures preventives per coronavirus, que de segur vos resulta interessant (pàg. 4).


Finalment, en el nostre apartat de col·laboradors no vos podeu perdre l’article de Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín i la recomanació literària de Ginés Vera.


Ànims a totes les persones pertanyents al món faller, segur que en res estem tornant a disfrutar de la nostra festa, i gràcies a totes i tots els nostres clients per a haver col·laborat en este exemplar.
 

Redacció Nou Torrentí

Modificat el Divendres, 13 Març 2020 09:35