Amb ganes de seguir endavant!

Divendres, 09 abril 2021 11:19 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 74 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En este exemplar, com podreu observar, tenim una gran quantitat de reportatges de nous comerços que han obert les seues portes a la nostra ciutat. I és que, malgrat la situació actual, les ganes per seguir endavant no desapareixen, i els comerços torrentins continuen vius!

 

Parlant de la situació actual, què vos sembla la paralització de la vacuna AstraZeneca? Recentment, Sanitat ha anunciat que deixaran d’utilitzar-la en persones menors de 60 anys i en persones majors de 69, com a conseqüència dels efectes secundaris que està causant en algunes persones.

 

A més, dijous passat es van anunciar les noves restriccions Covid-19, que de moment, es mantenen pràcticament igual fins al 25 d’abril, però destaquen els següents canvis: 2 nuclis de convivència en espais privats; 6 persones en espais públics; visites en residències immunitzades.

 

Finalment, tornem a comptar amb Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín, la recomanació literària de Ginés Vera i la recepta del Xef Francisco Carrasco.

Modificat el Divendres, 09 abril 2021 11:19