Anem tornant... a la normalitat?

Divendres, 14 Mai 2021 09:59 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 147 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En aquest Nou Torrentí volem destacar dues notícies en concret: per una part, que ja coneguem la data de celebració de les Falles 2021 (pàgina 3) i per altra, que torna a permetre’s públic en alguns estadis de futbol (pàgina 21).

 

De l’1 al 5 de setembre, València celebrarà les Falles, encara que només es podran realitzar uns actes en concret, per tant, serà una festivitat poc convencional. Respecte al futbol, s’ha decidit que aquells municipis on tenen la incidència de casos Covid baixa, poden celebrar els últims partits de LaLiga amb el 30% del públic, sent el Mestalla un dels estadis que tornarà a tindre espectadors en directe.

 

A poc a poc, anem tornant a poder disfrutar de tot allò que tant hem trobat a faltar durant la pandèmia, però hem de continuar respectant les normes vigents, el virus continua al carrer i hem de ser responsables dels nostres actes.

 

Finalment, tornem a comptar amb Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín, la recomanació literària de Ginés Vera i la recepta de Maria Andreu.