Ni un pas enrere!

Dijous, 15 Juliol 2021 18:15 Escrit per  Publicat en Editorial-VAL Vist 247 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Molts són els municipis de la nostra comarca que han hagut de tornar a incorporar un toc de queda i limitació de persones en reunions per culpa de l’augment de casos Covid-19.  De moment, Torrent ‘s’ha lliurat’ però és indiscutible que els casos també han pujat en les últimes setmanes.

 

Sí, fa bon oratge, les vacances estan a prop (inclús pot ser que moltes persones estigueu ja disfrutant-les) però recordeu que el virus continua al carrer, que no tot el món està vacunat i que encara així, la vacuna tarda un temps a fer efecte.

 

Sabem que vos ho hem dit en nombroses ocasions, però tornem a dir-ho: CONEIXEMENT, PER FAVOR.

 

Respecte a l’exemplar que teniu a les vostres mans, hem volgut fer un xicotet especial de festes amb entrevistes al regidor de Festes de Torrent, l’alcalde i president de la Federació de Moros i Cristians, així com un senzillet plànol amb la localització de les activitats que es realitzaran a final d’aquest mes (unes activitats on les mesures Covid continuen vigents i s’han de complir!).

 

Finalment, comptem amb Grup Veterinari, Zona Pyme, Martínez Abad, ACST, Temps de Ficcions amb Enrique Cardesín, la recomanació literària de Ginés Vera i la recepta enviada per una veïna torrentina: Beni Córdoba. Bon estiu!

 

Redacció Nou Torrentí