Salutació de l'alcalde de Silla

Dimarts, 06 Març 2018 10:19 Escrit per  Vicente Zaragozá Alberola Publicat en Opinión general Vist 1617 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Arriba el mes de març i amb aquest, les falles, la festa més gran a la nostra comunitat per excel·lència. Festa a la qual tots els valencians i valencianes mimem i estimem per fer gala de la nostra cultura.

Els fallers i les falleres preparen la indumentària amb satisfacció. Ells, més que ningú, coneixen l’emoció que suposa posar-se el vestit de faller i de fallera, la nostra indumentària regional, i lluir-lo en cadascun dels actes fallers. 

Els carrers ja estan engalanats de banderoles, els representants fallers ja poden lluir l’escut de la seua comissió a la porta de sa casa, els carrers s’omplin de música, petards, focs artificials, llum, monuments, passacarrers. Silla s’ompli de les rialles dels menuts i de l’alegria dels majors després d’un any de dur treball. 

Sens dubte, una de les coses que més m’emociona, és l’harmonia perfecta en què s’uneix el soroll dels petards i la música fallera que prové de les nostres bandes de música.

Una de les meues metes com a alcalde és aconseguir que Silla siga un poble viu, un poble especial, un poble referent a tots els nivells, un poble en què el teixit associatiu es trobe orgullós de participar-hi i col·laborar per millorar la vida dels nostres veïns i veïnes. 

Silla compta enguany amb set comissions falleres. Els seus integrants treballen de valent per millorar, any rere any, la festa de les falles al nostre municipi, per oferir als fallers i no fallers, el millor del seu treball, les millors discomòbils, les millors revetlles, els millors espectacles de focs artificials..., d’entre altres activitats que organitzen. Per això vull aprofitar aquestes línies per tal d’agrair el treball que realitzen els fallers i les falleres de Silla i, com no, de la Junta Local Fallera i de la regidora de Festes per fer possible que, durant uns dies, a Silla es respire a festa.

Com tots els anys, anime a tot el veïnat, a participar de la nostra festa i a gaudir de tots els actes que han preparat les comissions falleres.

I com no, molt important, recordar-vos la importància de viure intensament la festa, però sempre dins de l’harmonia i el respecte entre els fallers i el veïnat dels corresponents barris on es troben els casals, sobretot amb aquells que no participen de la festa.

Bones falles!

El vostre alcalde

Vicente Zaragozá Alberola