El curtmetratge valencià '¿Me Puedes Ayudar?' ja està disponible en YouTube

Divendres, 02 Juliol 2021 09:53 Escrit per  Publicat en Cine-VAL Vist 782 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La ficció valenciana '¿Me Puedes Ayudar?' s'ha estrenat públicament en la plataforma YouTube després de mesos de promoció per diversos festivals del món. El projecte liderat per Alfredo Montesinos i Victoria Avinyó, els qui donen vida al seu torn a dos dels protagonistes, veu culminat el seu treball en exposar-se de manera pública després de passar pels festivals de Altrimondi (Itàlia); Parapacurts (Sabadell); BARCIFF (Barcelona); FESCILMAR (Polònia); MIFVIF (Veneçuela); Golden Smile (Holanda); Berlin Shorts Award, on va guanyar un premi a Millor Guió Original i un altre a Millor Repartiment; Hong Kong Indie Film Festival, guanyant un premi a Millor Guió; Hollywood International Golden Age (Nova York), premi a Millor Guió i Crime Detective Thriller Film Festival (Los Angeles), on va rebre el Premi del Públic.

 

"Tanquem una etapa molt bonica i de molta feina, però estem satisfets perquè ha tingut un gran recorregut. Ara ja no és nostre, és del públic." -comenta Alfredo Montesinos. "Ha sigut un any molt difícil per a promocionar un projecte, però el resultat ha valgut la pena" -apunta Victoria Avinyó.

 

Completen la resta de l'equip Patricia Teruel i Joan Montañana en el repartiment artístic; Soraya Cledera (ajudant de direcció), Aida Tercero (producció), Patricia Fornés (fotografia), Juan José García Rosa (cambra i post-producció) Carlos Maestre (so), Ester García (maquillatge i perruqueria) i El Mostrador Estudio al càrrec de la cartelleria.

 

La ficció encara podria fer-se amb alguna estatueta més en els festivals de Paris International Short Festival i WICA Los Angeles, les edicions dels quals se celebren aquest mes de juliol.

 

 

ME PUEDES AYUDAR: https://youtu.be/roWI0z82zDQ

Modificat el Divendres, 02 Juliol 2021 09:54