Estimen els nostre barris, estimem la part antiga, estimem el carrer de Sant Josep

Divendres, 06 Març 2015 11:11 Escrit per  P. Medina i C. Chust Publicat en Cartas del lector Vist 1652 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A només dos carrers de l'Ajuntament, està el carrer de Sant Josep. És un carrer que segons la legislació vigent es massa estret i no es permet aparcar cotxes, i el fet que hi haja cotxes aparcats pot afectar a la seguretat vial, donat que, en cas d'incendi faria impossible l'accés al camió de bombers.

Però la solució la tenim al carrer, donat que hi ha un bon solar que es podria aprofitar per a l'estacionament de vehicles.

Tot açò dificulta el pas de les persones que només tenen l'opció de caminar pel mig, xafant un asfalt en pèssimes condicions. On no es recorda l'última vegada que es va fer una millora; un carrer abandonat.

Els barris antics, com les persones majors, necessiten que se'ls estime, que se'ls cuide, que se'ls tinga en compte, que se'ls proporcione les millors condicions de higiene i vigilància possibles, per part d'aquelles que tenen el deure de fer-se'n càrrec. En aquest cas l'Ajuntament, que de segur sabria dona la solució adequada. Ara tan sols queda que ens escolte ja que hem acudit a ells en reiterades ocasions sense obtindre resposta alguna.

 

Més en esta categoria: ¡Veneno no, por favor! »