L'espai de NTC Comarques d'À Punt aconsegueix que cresca en un 40% l'audiència del canal

Dijous, 12 Novembre 2020 12:36 Escrit per  Publicat en Ciència i tecnologia Vist 340 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Raquel Ejerique Raquel Ejerique

La nova directora d'Informatius d'À Punt, Raquel Ejerique, ha explicat en una trobada amb els mitjans de l'Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana (AMDComVal), la nova aposta per la informació comarcal i local realitzada per la radiotelevisió autonòmica.

 

Raquel Ejerique ha explicat que "des d'À Punt volem ocupar-nos pel que el preocupa o li agrada a la gent, baixant al terreny concret". A més, va mostrar "el seu respecte, ajuda, col·laboració i diàleg per a trobar aqueixes sinergies que ens ajudaran a informar millor els nostres conciutadans".

 

En aquest aspecte, Ejerique ha obert la possibilitat de poder traslladar als seus lectors les històries que els mitjans de proximitat oferim "cada dia des dels vostres mitjans, històries a les quals altres mitjans no arribem i que són d'interés per a tots. L'objectiu comú ha de ser una societat informada i amb més i millor informació. I és aquest sentit el coneixement del territori que tenen els mitjans de proximitat és fonamental".

 

El format NTC Comarques, que té la seua franja horària de 20.30 a 21.00 h, intenta tractar temes variats sobre política, social, mediambiental, curiositats... de tota la comarca. La nova directora d'Informatius d'À Punt ha reconegut que aquesta aposta per la informació de proximitat està reportant molt bones dades, ja que À Punt, ha crescut en aquesta franja horària un 40% d'audiència.

 

Per a finalitzar, Jéssica Medina, directora de Nou Horta, afig que "això demostra que la població s'interessa per la informació local i comarcal, on mitjans de comunicació com el nostre contribueixen a aquesta difusió".

Modificat el Dimecres, 18 Novembre 2020 13:17