PrimerFrame signa un acord de col·laboració amb IFET - Institut de Formació Europea de Tecnologia

Dilluns, 04 Gener 2021 11:39 Escrit per  PrimerFrame Publicat en Ciència i tecnologia Vist 217 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

PrimerFrame continua generant noves col·laboracions de caràcter professional. La famosa escola valenciana d'animació i videojocs, vencedora dels premis Goya, certificada per SideFX Houdini, ha signat recentment un acord amb IFET - Institut de Formació Europea de Tecnologia, especialitzat en el sector de la formació en l'àmbit internacional.

 

L'acord aconseguit es fixa com a objectiu promocionar i fer més visibles els cursos oferits per PrimerFrame entre les comunitats internacionals.

 

IFET, en el seu rol de responsable de la coordinació de l'oferta formativa de PrimerFrame, es farà càrrec dels aspectes organitzatius, projectuals i didàctics, afavorint sempre una coordinació harmoniosa entre els dos instituts, darrere de la consecució del més important dels objectius comuns: formar als seus estudiants i incentivar la inserció laboral d'aquests en el sector. D'aquesta manera, i a partir de desembre del 2020, IFET serà el referent didàctic principal, participant en qualitat de soci en totes les activitats dutes a terme per PrimerFrame.

 

“L'acord amb IFET -en declaracions de Carlos Escutia, CEO i director de PrimerFrame-representa un pas de gegant en el desenvolupament global de la nostra escola, oferint-nos la possibilitat de poder continuar donant-nos a conéixer no sols localment, sinó també en el mercat internacional relacionat amb aquest camp de la formació”.

 

“Un acord d'aquest tipus constitueix una ocasió sense precedents per a mostrar tota l'experiència que ens avala en el món de la formació i el desenvolupament de projectes a escala internacional, amb el suport d'un equip d'experts altament especialitzats. Estem impacients per arrancar aquesta nova aventura al costat de PrimerFrame, una de les més grans icones de la formació i la tecnologia a València. Posarem sobre la taula el millor de totes dues parts en nom d'una estratègia efectiva”, ha explicat Raquel García Aneiros¸ directora de IFET.

 

MÀSTERS A LA VISTA

La col·laboració iniciarà a partir de febrer del 2021, amb la possibilitat de realitzar dos màsters.

 

MÀSTER EN ANIMACIÓ: durant aquesta formació, la duració de la qual està fixada en 18 mesos, els alumnes desenvoluparan un projecte d'animació valent-se de programes d'última generació (acreditats per Sidefex). Una vegada que la formació s'haja completat, el curtmetratge creat pel grup d'estudiants serà distribuït tant nacionalment com internacional. Més de 100 premis i 500 seleccions oficials, serveixen de reconeixement a l'àrdua labor dels nostres estudiants i a l'excel·lència del Màster en Animació.

 

MÀSTER EN VIDEOJOCS: Si en el Màster d'Animació el projecte final és un curtmetratge, el del Màster de Videojocs no s'anava a quedar arrere. Els alumnes d'aquest programa rubriquen la seua formació amb la producció d'un videojoc al llarg dels 11 mesos que dura el programa. Una vegada realitzada la formació en videojocs, l'escola presenta el projecte dels alumnes en les més importants fires i esdeveniments dels videojocs a Espanya com: Gamelab, Madrid Gaming Experience i Barcelona Games World.

Modificat el Dilluns, 04 Gener 2021 11:42